На новій посаді Клюєв займеться виборчою кампанією Партії регіонів, - Гриценко

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Глава парламентського комітету з нацбезпеки вважає, що новий глава РНБО буде рятувати не країну, а Партію регіонів на виборах.

Призначений секретарем Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Андрій Клюєв буде займатися виборчою кампанією Партії регіонів на майбутніх парламентських виборах.

Таку думку висловив глава парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони, лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

« РНБО і його апарат, який згідно Конституції повинен був вирішувати серйозні завдання загальнодержавного значення, а при нинішніх умовах рятувати країну, тепер буде рятувати Партію регіонів на виборах. На основі РНБО, очевидно, розгорнуто штаб Партії регіонів, звідки Клюєв буде фактично керувати виборчою кампанією», - сказав він.

«У цьому призначенні я не бачу прагнення Януковича якимось чином надати нового дихання РНБО і його апарату, тому що ця структура президента, як виявилося, не цікавила з самого першого дня», - зазначив Гриценко.

Як повідомлялося, 14 лютого президент України Віктор Янукович звільнив Андрія Клюєва з посади першого віце-прем'єр-міністра - міністра економічного розвитку і торгівлі.

Глава держави призначив його на посаду секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України замість Раїси Богатирьової.

Нагадаємо, що Андрій Клюєв є керівником виборчого штабу Партії регіонів. !zn

Читайте також:

Клюєв призначений начальником виборчого штабу регіоналів

Делегацію на переговорах з МВФ очолив Клюєв, а не Хорошковський


Гриценко сумнівається у компетентності нового міністра оборони

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі