Офіційно: Азаров вніс кандидатуру Порошенка на посаду міністра економіки

Поділитися
Президент провів з Порошенком бесіду щодо організації роботи Міністерства економіки і очікує від нього письмового викладу його плану дій.

Прем'єр-міністр Микола Азаров запропонував кандидатуру Петра Порошенка на посаду міністра економіки, однак призначення ще не відбулося. Про це 23 лютого повідомив президент Віктор Янукович.

Як повідомляє прес-служба глави держави, президент уже провів коротку бесіду з Петром Порошенко, під час якої той коротко виклав своє бачення організації роботи Міністерства економіки та власних кроків як його керівника.

За словами глави держави, він залишився в цілому задоволений попередньо почутим і тепер чекає від Порошенка письмового викладу його плану дій.

«Я йому сказав - підготуйте, будь ласка, Петро Олексійовичу, дуже коротку програму, з чим ви хотіли б прийти в Міністерство економіки», - сказав Янукович.

Раніше лідер парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов підтвердив інформацію ZN.UA про те, що міністром економічного розвитку і торгівлі призначено Петра Порошенка, а міністром фінансів України - Юрія Колобова.

«Це офіційна інформація. На даний момент відбулися дані призначення, і ці люди розпочинають виконання своїх обов'язків», - сказав він.

При цьому депутат від БЮТ Андрій Шкіль заявляв, що Порошенко відмовився від пропозиції очолити Мінекономіки. !zn

Читайте також:

Янукович призначив Хорошковського першим віце-прем'єром

Хорошковський виводить Мінфін з-під контролю прем'єра Азарова

Азаров слідом за Ярошенко у відставку не піде

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі