Янукович обговорить газові питання з Путіним після виборів у Росії

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Янукович приїде до Москви після обрання Путіна президентом 4 березня.

Президент України Віктор Янукович планує зустрітися з керівництвом Росії одразу після завершення там президентської виборчої кампанії. Про це він заявив у телеінтерв'ю, яке транслювалося на каналі ICTV.

За його словами, така зустріч можлива вже в березні, і про це говорилося під час візиту в Україну голови Держдуми Сергія Наришкіна.

На питання, чи дійсно кандидат у президенти Росії Володимир Путін ставиться до нього «не з дуже сильною любов'ю», Янукович заявив, що він не читає думки «найбільш ймовірного кандидата на пост президента».

Водночас він погодився, що зараз тривають складні газові переговори між двома країнами. «У нас непросте питання, в якому ми зійшлися в конфлікті інтересів - газове питання. Ось якщо забрати газове питання - воно для нас є принциповим і ми ніколи від нього не відступимо, - якщо забрати це питання, у нас все добре», - заявив Янукович.

Водночас він згадав висловлювання «одного відомого політика» про те, що «спати поруч із ведмедем спокійно не можна». «Ми дуже уважно ставимося до відносин з Росією», - зазначив президент.

При цьому він підкреслив, що Україна не пішла шляхом, який нав'язувала Росія, тому очікуються непрості газові переговори. «Я впевнений, що в березні ми зустрінемося», - сказав Янукович. !zn

Читайте також

Путін: Росія не планує виводити флот з Севастополя


Вірусне відео про арешт Путіна стало абсолютним хітом рунету. 3 млн переглядів за два дні (відео)


Після виборів президента Росії РНБО збереться обговорити енергобезпеку України

Місія ПАРЄ закликала забезпечити чесні президентські вибори в Росії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі