"Газпром" запросив Бойка і главу "Нафтогазу" на церемонію початку будівництва "Південного потоку"

Поділитися
© unn.com.ua
Глава російського монополіста Олексій Міллер запросив своїх українських колег - профільного міністра Юрія Бойка і главу "Нафтогазу Україна" на урочисту церемонію початку будівництва обхідного газопроводу "Південний потік", знаючи при цьому, що Україна намагається перешкодити початку його будівництва.

У четвер, 15 березня, відбулася робоча зустріч голови правління "Газпрому" Олексія Міллера і міністра енергетики та вугільної промисловості України Юрія Бойка, повідомило управління інформації "Газпрому".

Згідно з офіційним прес-релізом, на зустрічі "обговорювалися питання співпраці Росії і України в газовій сфері".

Уже на прес-конференції після переговорів Міллер, відповідаючи на питання журналістів, підтвердив, що на зустрічі з українською стороною обговорювався і проект "Південний потік".

"Ми запросили міністра енергетики України і керівництво "Нафтогаз Україна" на урочисту церемонію початку будівництва "Південного потоку" в грудні цього року в Краснодарському краї", - заявив він.

Як відомо, сьогодні Україна через Енергетичне співтовариство намагається перешкодити будівництву обхідного для себе газопроводу "Південний потік".

Відзначимо, що останній раунд переговорів на рівні міністра Бойка і голови "Газпрому" Міллера відбувся в Москві 17 січня цього року. Головним досягненням зустрічі стала домовленість "продовжити переговори".

До цього в кінці грудня 2011 року в Москву їздили прем'єр-міністр України Микола Азаров і президент Віктор Янукович, де провели паралельні зустрічі з президентом РФ Дмитром Медведєвим і прем'єром Володимиром Путіним. !zn

Читайте також:

Єврокомісія заборонила "Газпрому" використовувати "Північний потік" на повну потужність


Україна намагається заблокувати будівництво «Південного потоку»

Україна переведе ГТС у реверсний режим для боротьби з монополією "Газпрому"

Глава Газпрому Міллер "прийняв у себе в офісі" главу Нафтогазу Бакуліна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі