Стартував продаж iPad нового покоління

Поділитися
Планшет не отримав ніякого індексу або іншого додаткового позначення і фігурує під нехитрою назвою "newiPad" © borisakunin.livejournal.com
Apple починає продаж нового iPad третього покоління, технічно - одного з найбільш досконалих пристроїв у своєму класі, у десяти країнах за ціною від $499 до $699.

Компанія Apple сьогодні, 16 березня, розпочала продаж планшетного комп'ютера iPad третього покоління на ринку США і ще дев'яти країн о 8 ранку за місцевим часом.

Ціна на пристрій у США складе $499 для 16-Гб версією, 32Гб буде коштувати 599 і 64Гб - $699. Версія з 4G обійдеться у $629, $729 і $829, залежно від обсягу пам'яті.

Нагадаємо, 7 березня у Сан-Франциско компанія Apple продемонструвала новий iPad, який може працювати у мережах LTE. У нового пристрою - новий екран 9,7 дюймів Retina Display на 2048x1536 - у чотири рази більший, ніж у перших двох поколінь пристрої (3,1 млн пікселів, 264ppi), процесор A5X. У компанії повідомили, що офіційні програми були оптимізовані під новий дисплей.

Також, пристрій одержав камеру iSight, яка за властивостями співвідносна з камерою в iPhone 4S, зокрема - з 5-Мп сенсором, підсвічуванням, 5-елементною оптикою, автофокусом і автовитримкою тощо. Планшет також підтримує запис відеороликів у форматі FullHD (1080p).

З нових функцій - запис із голосу, для чого є спеціальна "кнопка" у віртуальній клавіатурі. Також, планшет підтримує зв'язок четвертого покоління - LTE. У США він буде працювати в мережах операторів AT&T і Verizon.

Всупереч очікуванням, пристрій не отримав ніякого індексу або іншого додаткового позначення: у всіх рекламних матеріалах планшет фігурує під нехитрою назвою "newiPad".

За тиждень, що минув з моменту анонса оновленого iPad, зарубіжні ЗМІ, які отримали пристрій на тестування, підготували детальні огляди.

Щоб забезпечити швидке завантаження зображень у планшеті встановлений процесор A5X, який став модернізованою версією двоядерного чіпа A5, використаного в iPad 2, однак з більш потужною графічною підсистемою. Хоча деякі користувачі вважають це мінусом, відзначаючи, що конкуренти Apple вже починають впроваджувати чотирьохядерні процесори у свої планшети.

Оперативна пам'ять в iPad третього покоління складає 1 Гбайт, що у два рази більше, ніж у попередньої моделі.

Планшет від Apple утримує лідерство в своєму сегменті з часткою приблизно 55%. З появою нової моделі пристрій зможе зміцнити свої позиції. Напередодні початку продажів нового iPad ціна акцій компанії вперше досягла позначки в 600 доларів. !zn

Читайте також:

ФБР розсекретило досьє на Стіва Джобса

7 березня Apple представить iPad 3

Для iPad випустили сенсорний Photoshop

В Apple є 98 млрд доларів готівкою, що з ними робити, у компанії поки не знають

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі