Тігіпко заявив, що главу Пенсійного фонду змінювати не планує

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Тігіпко зазначив, що за останні два місяці надходження зросли на 1 млрд грн в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, а виплата пенсій здійснюється вчасно та в повному обсязі. Тому про кадрові зміни в ПФУ не йдеться.

Кабінет міністрів України не планує зміни в керівництві Пенсійного фонду України. Про це заявив віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.

«Робота Пенсійного фонду є ефективною. За останні два місяці надходження зросли на 1 мільярд гривень порівняно з аналогічним періодом минулого року, виплата пенсій здійснюється вчасно і в повному обсязі. Борис Зайчук – висококваліфікований менеджер з великим досвідом роботи у Фонді і сучасним мисленням. Тому про кадрові зміні у ПФУ мова не йде», - зазначив Тігіпко.

Водночас, раніше джерело ZN.UA в Адміністрації президента повідомило, що найближчим часом головою правління ПФ на місце Зайчука буде призначено Олександра Шлапака.

Варто зазначити, що Шлапака з Тігіпком пов'язують давні робочі відносини. Зокрема, в 1993-1998 роках Шлапак обіймав керівні пости в комерційному банку «Приватбанк», очолюваному тоді Тігіпком.

У 1998-2000 роках Шлапак керував групою радників віце-прем'єр-міністра, посаду якого обіймав у той час Тігіпко. У 2000-2001 роках Шлапак був у Тігіпка заступником міністра економіки.

З січня 2003-го по лютий 2005-го, коли Тігіпко обіймав посаду голови НБУ, Шлапак також був його заступником. !zn

Читайте також:

Тігіпко пролобіював призначення Шлапака головою Пенсійного фонду

Дефіцит Пенсійного фонду склав понад 30 млрд грн

Партія Тігіпка приєдналася до Партії регіонів

Дефіцит Пенсійного фонду росте на очах

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі