Таємне стане явним

Поділитися
Кандидат у президенти України Віктор Ющенко заявляє, що найближчим часом буде оприлюднено резуль...

Кандидат у президенти України Віктор Ющенко заявляє, що найближчим часом буде оприлюднено результати обстеження його здоров’я, а також не виключає можливості свого від’їзду до Австрії у найближчий уїк-енд для медичного обстеження.

«Я не виключаю, що у разі підготовки відповідних умов у суботу-неділю я зміг би вилетіти до Австрії для медичного обстеження. Ще раз підкреслюю — тільки на суботу-неділю, і якщо це станеться, то я проінформую вас про це через свою прес-службу», — сказав В.Ющенко у п’ятницю на прес-конференції в Києві.

З приводу свого отруєння
В.Ющенко наголосив: «Моя впевненість не просто залишається, а збільшується в частині того, що те, що зі мною сталося, — це акт політичної розправи над політиком — представником опозиції. Метою цієї ініціативи було, безумовно, моє вбивство. Нині завершується судово-медична експертиза, що дасть повну інформацію, якою отрутою це було зроблено. Я не виключаю, що таке повідомлення буде поширене найближчими днями».

В.Ющенко також зазначив, що на сьогодні перебуває «у нормальній фізичній формі, і мова йде про повне видужання».

За словами кандидата, у тестуванні на понад 100 отрут, як йому повідомили, «є деякі дані, що варті оприлюднення». «Але ці висновки я повинен одержати офіційно», — додав він, зазначаючи, що його не обмежує дата 26 грудня, і якщо ці аналізи надійдуть після виборів, він оприлюднить їх того ж самого дня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі