Фельдман: Харківська влада заслужила дострокові вибори

Поділитися
Харківську міську владу необхідно достроково переобирати, незалежно від того, хто виграє вибори, вважає відомий харківський політик, депутат Верховної Ради від Блоку Юлії Тимошенко Олександр Фельдман...

Харківську міську владу необхідно достроково переобирати, незалежно від того, хто виграє вибори, вважає відомий харківський політик, депутат Верховної Ради від Блоку Юлії Тимошенко Олександр Фельдман. «Харківська влада заслужила на дострокові вибори, незалежно від того, чим вони закінчаться та хто переможе», — заявив він у статті для «Дзеркала тижня».

На думку депутата, доцільно провести дострокові вибори навіть не зважаючи на той факт, що виграти їх, з високою часткою ймовірності, можуть чинні представники місцевого самоврядування.

«Дострокові вибори у Харкові потрібні не Фельдману, Іванову чи Петрову, вони потрібні харків’янам як громадянам демократичної країни», — відзначив Фельдман.

На його думку, виграти від перевиборів може і чинний мер Харкова: «Рішення про дострокові вибори в Харкові потрібні й нинішньому харківському міському голові Михайлу Добкіну для того, щоб, скориставшись нагодою, спробувати очиститися від одіозного напівкримінального оточення».

Олександр Фельдман також акцентував увагу на вкрай важкому становищі політичних сил, котрі реалізують опозиційну політику в українських регіонах.

«В Україні нівелюється не лише право місцевих опозицій на власний голос і здатність довести власну правоту, але й саме право на існування такого поняття, як місцева демократична опозиція», — стверджує політик.

Докладніше читайте у статті Олександра Фельдмана «Чи є сенс в дострокових виборах мера Харкова?» у свіжому номері «ДТ».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі