Українці не довіряють Ющенку як верховному головнокомандувачу

Поділитися
Переважна більшість українців не довіряють президенту України Віктору Ющенку як верховному головнокомандувачу...

Переважна більшість українців не довіряють президенту України Віктору Ющенку як верховному головнокомандувачу. Про це свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного експертами центру «Тейлор Нельсон Софрез Україна» за ініціативою «Дзеркала тижня».

На питання «Чи довіряєте ви президентові України Віктору Ющенку як верховному головнокомандувачу?» негативно відповіли 71,5%. Прихильників цієї позиції найбільше серед молодих людей у віці 20–29 років (73,4%). По регіонах рейтинг недовіри коливається від 51,1% на Заході до 78% на Сході й 84,3% на Півдні.

Довіру Ющенку як верховному головнокомандувачу висловили 22,2% опитаних. При цьому найбільшу довіру президент викликає у молоді 18–19 років (25,2%). По регіонах рейтинг довіри коливається від 12,6% на Півдні і 15,8% на Сході до 42,6% на Заході.

Не визначилися із відповіддю на поставлене питання 6,3% респондентів. Тих, хто не визначився, найбільше серед людей у віці від 60 років (7,6%) і серед жителів столиці (10,8%), найменше — серед представників Півдня (3,1%).

Під час соціологічного дослідження, проведеного 19–22 серпня 2008 року за допомогою телефонного опитування, експерти центру «ТНС-Україна» проінтерв’ювали 1200 респондентів у віці від 18 років, які мешкають у містах із населенням понад 20 тисяч. Рівень похибки не перевищує 3%.

Докладніше читайте у статті Юлії Мостової «Чорний квадрат» у свіжому номері «ДТ».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі