Якщо держава не справляється...

Поділитися
Глава парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко пропонує створити громадську антикризову раду...

Глава парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко пропонує створити громадську антикризову раду.

Таку думку він висловив, виступаючи перед членами Української спілки промисловців і підприємців у п’ятницю.

Він також поінформував, що проведе комітетські слухання для того, щоб обговорити питання подолання фінансової кризи в країні. А.Гриценко закликав представників УСПП пропонувати реальні речі для виходу з економічної кризи.

«Якщо вже будемо йти на серйозні, непопулярні речі, давайте зробимо принаймні те, чого ми боялися в системі серйозних змін. Давайте змусимо державу приймати рішення щодо ПДВ максимум за 20 днів, оскільки ці затягування мають піраміду відкоту ПДВ на 30—40%, тоді це мародерство. Давайте змусимо дер­жаву швидше реєструвати і приймати рішення щодо бізнесу, давайте навіть символічно, на 2—3%, зменшимо ПДВ... і так далі», — сказав А.Гриценко, звертаючись до представників УСПП.

За його словами, те, що зробила українська влада для подолання економічної та фінансової кризи в країні, це максимум 5% від того, що потрібно зробити. «Давайте дамо відповідь — чи справляється уряд сам? Моя відповідь — ні», — сказав А.Гриценко.

У результаті засідання в п’ятницю підприємці та промисловці УСПП підтримали пропозицію створити громадську антикризову раду.

До ради ввійдуть, окрім членів УСПП, вчені й аналітики, представники об’єднань ділової спільноти.

Ця організація візьме на себе зобов’язання стежити за результативністю і наслідками вжитих антикризових заходів, а також розробляти і надавати владі пропозиції щодо їхнього вдосконалення й ефективності.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі