У проекті бюджету-2010 фінансування ДУС збільшено за 99% позицій

Поділитися
У представленому Кабінетом міністрів проекті державного бюджету України на 2010 рік фінансування Д...

У представленому Кабінетом міністрів проекті державного бюджету України на 2010 рік фінансування Державного управління справами збільшується практично за 99% позицій — на фоні скорочених на 192 млн гривень у порівнянні з поточним роком витрат на законотворчу діяльність народних депутатів.

Згідно з проектом бюджету, в 2010 році на 21 млн гривень більше (зростання — 18,7%) виділяється на забезпечення діяльності президента, 22 млн — на реконструкцію Маріїнського палацу, 10 млн — на аварійно-відновні роботи в Києві по вул. Срібнокільській, 20.

На стаціонарне лікування 43,4 тис. депутатів наступного року виділять 130 млн гривень, зокрема 122 млн — за загальним фондом (зростання витрат за цим фондом — 34,5%), що складає по 2 тис. 995 гривень на рік на кожного депутата. На поліклінічно-амбулаторне обслуговування в бюджеті виділяється по 1 тис. 664 гривень на рік на кожного з 55 тис. закріплених.

При цьому на боротьбу з оргзлочинністю силами підрозділів МВС виділяється 9,8 млн гривень, на дошкільне виховання і позашкільну роботу з дітьми співробітників МВС — 46,2 млн. Водночас на ті ж позашкільні цілі, але по лінії Міносвіти на всю країну виділяється 37 млн гривень.

На санепідконтроль і дезинфекційні заходи бюджет передбачає 1,7 млрд гривень. На окрему програму по боротьбі з епідеміями — 500 тис. гривень.

На захист суспільної моралі планують витратити менше 10 коп. на душу населення на рік — за бюджетною програмою «Забезпечення контролю у сфері захисту суспільної моралі».

Докладніше читайте у статті Наталії Яценко «Продавці гасел» у свіжому номері «ДТ».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі