За підрахунками «ДТ», Яценюк надав неправдиву інформацію про свою рекламну кампанію

Поділитися
Рекламна кампанія лідера «Фронту змін» Арсенія Яценюка, вартість якої він у виступах перед пресою визначив у 480 тисяч гривень, коштує значно дорожче...

Рекламна кампанія лідера «Фронту змін» Арсенія Яценюка, вартість якої він у виступах перед пресою визначив у 480 тисяч гривень, коштує значно дорожче. Такими стали результати підрахунків журналістів «Дзеркала тижня» і компанії «Український медіамонітор».

Зокрема, в інтерв'ю журналу «Кореспондент» лідер «Фронту змін» повідомив, що на масовану зовнішню рекламу він витратив 480 тисяч гривень і фінансується вона з пожертвувань.

За підрахунками «Дзеркала тижня», за таку суму Арсеній Яценюк, за найсприятливіших умов, зміг би провести свою рекламну кампанію на 300 рекламних площинах.

Але за даними компанії «Український медіамонітор», яка збирає статистичну інформацію по всій зовнішній рекламі у 32 містах і на 10 автошляхах країни, кількість рекламних площ, задіяних в кампанії Яценюка, була значно більшою.

«Ми провели аналіз рекламної кампанії Арсенія Яценюка, яка пройшла у липні. За даними моніторингу, виконаного нашою компанією, рекламна кампанія цього політика зайняла більш як 1 400 площин. З них понад 1 350 площин — це основний формат, тобто щити 3 на 6 метрів, і сітілайти. За нашими оцінками, витрати на таку кампанію мають становити більш як три мільйони гривень», — повідомив керівник проекту УММ Леонід Хрипливий.

Докладніше читайте в статті Ганни Андрієвської та Валентини Самар «Ціна влади» у свіжому номері «ДТ».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі