Відомі голлівудські режисери разом із користувачами YouTube створять перший глобальний фільм

Поділитися
Відомі американські режисери Рідлі Скотт і Кевін МакДональд запропонували користувачам популярного відеосервісу YouTube взяти участь у зйомках першого глобального документального фільму.
Відомі американські режисери Рідлі Скотт і Кевін МакДональд запропонували користувачам популярного відеосервісу YouTube взяти участь у зйомках першого глобального документального фільму. Проект отримав назву «Життя за один день». Усі бажаючі взяти участь у ньому повинні в суботу, 24 липня 2010, зафіксувати на відео фрагмент зі свого життя. Потім відзнятий матеріал для фільму необхідно буде розмістити на спеціально створеній сторінці www.youtube.com/lifeinaday. Режисер Кевін МакДональд, який працював над фільмами «Велика гра», «Останній король Шотландії» змонтує найбільш захоплюючі відеоролики у повнометражний документальний фільм. Виконавчим продюсером проекту виступить Рідлі Скотт (на фото), режисер таких відомих фільмів як «Робін Гуд», «Гладіатор», «Падіння чорного яструба». Імена всіх конкурсантів, чиї відеоролики потраплять до остаточної версії кінострічки, будуть включені до списку співрежисерів. А 20 із них вирушать на світову прем'єру фільму, яка відбудеться на Кінофестивалі Санденс у 2011 році. «Життя за один день - це капсула часу, завдяки якій майбутні покоління дізнаються, яким був день 24 липня 2010 року. Це унікальний експеримент із створення соціального кіно. І я не бачу кращого способу зібрати велику кількість роликів, знятих в один день, ніж попросити про це світову онлайн спільноту», - зазначив МакДональд.

За матеріалами Корреспондент.net

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі