Компанії Lenovo і Toshiba анонсували власні планшети

Поділитися
Відразу дві великі компанії - китайська Lenovo і японська Toshiba - анонсували вихід планшетних комп'ютерів власного виробництва, які можуть стати конкурентами аналогічного гаджету від Apple - iPad.
Відразу дві великі компанії - китайська Lenovo і японська Toshiba - анонсували вихід планшетних комп'ютерів власного виробництва, які можуть стати конкурентами аналогічного гаджету від Apple - iPad. Про технічні характеристики новинок відомо небагато. Так, планшет Lenovo під назвою LePad буде оснащено 3G-з'єднянням. Також він буде підтримувати функцію роботи з електронною поштою і веб-сайтами. Пристрій буде працювати на базі мобільної платформи Android від Google (у якості операційної системи). Точна версія мобільної платформи поки що не названа. «Ми хочемо, щоб планшет був сумісний з нашим смартфоном LePhone, тому ми використовуємо Android», - сказала прес-секретар Lenovo Ву Хва. Планшет від Toshiba анонсував голова австралійського підрозділу Toshiba Марк Уіттар. Як і у випадку з LePad, технічні характеристики пристрою не розголошуються. Компанія навіть не визначилася із операційною системою, на базі якої буде працювати планшет. Можливо, це буде Windows 7, а може - Android. Точна дата випуску і продажів нових планшетів - поки невідома, однак, як заявляють у компаніях, це відбудеться до кінця року. Вартість гаджетів поки теж не розголошується. Варто відзначити, що планшети від Apple зараз користуються значною популярністю. Згідно зі звітом компанії, лише за кілька місяців з початку продажів iPad реалізовано понад 3,2 мільйона цих пристроїв.

За матеріалами: PC World, Лента.Ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі