У Москві побитий абсолютний температурний рекорд літа

Поділитися
Понеділок, 26 липня, увійде до більш ніж 130-річної історії метеспостережень як найтепліший день літа в російській столиці.
Понеділок, 26 липня, увійде до більш ніж 130-річної історії метеспостережень як найтепліший день літа в російській столиці.Про це повідомило Гідрометеобюро Москви і області. О 16:00 понеділка за місцевим часом температура повітря в російській столиці прогрілася до 37,2 градуса. До цього найспекотніший день було зафіксовано в липні 1920 року. Тоді температура в Москві сягнула 36,8 градуса. Однак синоптики повідомляють, що спека в місті не спаде. Як очікується, в найближчі кілька днів повітря в Москві прогріється до 37 градусів. При цьому в четвер очікується оновлення абсолютного рекорду. Цього дня, за прогнозами, в Москві очікується 40-градусна спека. Окрім аномальних температур російська столиця також страждає від пожеж на торфовищах в околицях міста. Через них у понеділок Москву буквально огорнуло димом. Рівень забруднення повітря перевищив норму в кілька разів. По місту поширюється різкий запах гару, при цьому дим відчувається навіть у центрі міста.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі