"Укртрансгаз" закачав майже половину газу, запланованого на зиму

Поділитися
"Укртрансгаз" станом на кінець червня, закачав до підземних сховищ газу (ПСГ) 5,3 мільярда кубометрів, або 46,49% запланованого обсягу закачування на осінньо-зимовий період, повідомила прес-служба компанії.
"Укртрансгаз" станом на кінець червня, закачав до підземних сховищ газу (ПСГ) 5,3 мільярда кубометрів, або 46,49% запланованого обсягу закачування на осінньо-зимовий період, повідомила прес-служба компанії."За підсумками червня до сховищ було закачано 2,6 мільярда кубометрів газу, із початку сезону - 5,3 мільярда кубометрів газу, що на 1,9 мільярда кубометрів більше відповідних показників 2009 року", - повідомили в "Укртрансгазі", дочірній компанії НАК "Нафтогаз України". На кінець червня, з урахуванням залишків газу після минулої зими, у ПСГ "Укртрансгаз" знаходиться 18,5 мільярда кубометрів газу. Окрім закачування газу компанія виконує низку ремонтних робіт. Так, за станом на кінець минулого місяця, відремонтовано 117 газорозподільних станцій, проведено шість комплексів планово-профілактичних робіт, що впливають на транзит російського газу до країн Європи. Як повідомлялося, "Укртрансгаз" раніше заявив про плани закачати до ПСГ 11,4 млрд куб. м газу і виконати 26 основних організаційно-технічних заходів на суму 590,3 млн грн у рамках підготовки до осінньо-зимового періоду 2010-2011 років. Закачування газу до ПГС розпочато у квітні і здійснюється із перевищенням планових показників. Планується, що з урахуванням залишку в сховищах до початку опалювального сезону компанія накопичить близько 23-25 мільярдів кубометрів газу.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі