Кличко замість Повєткіна буде битися з Пітером

Поділитися
Чемпіон IBF у важкій вазі Володимир Кличко і колишній володар титулу Семюел Пітер погодили умови проведення матчу-реваншу, який пройде 11 вересня у Німеччині. Раніше у цей день українець повинен був зустрітися з росіянином Олександром Повєткіним, однак цей бій був скасований.
Чемпіон IBF у важкій вазі Володимир Кличко і колишній володар титулу Семюел Пітер погодили умови проведення матчу-реваншу, який пройде 11 вересня у Німеччині. Раніше у цей день українець повинен був зустрітися з росіянином Олександром Повєткіним, однак цей бій був скасований.Про це у четвер, 29 липня, повідомляє портал ESPN. За словами промоутера нігерійця Боба Арума, сьогодні Семюел Пітер повинен підписати контракт на бій. «З Семом Пітером все узгоджено, - сказав він. - У четвер вони приїдуть до нашого офісу у Лас-Вегасі для підписання контракту. Це були досить легкі переговори. Минулого разу Пітер був близький до перемоги. На цей раз він знає, що якщо він зачепить Кличка, він зможе його добити. Якщо Пітеру вдасться перемогти Кличка, це викличе великий резонанс у суперважкій вазі». При цьому Боб Арум не став повідомляти деталі угоди, однак, за словами оглядачів, гонорар Пітера буде меншим, ніж два мільйони доларів, що призначалися Олександру Повєткіну. Як підкреслив промоутер нігерійця, вони погодилися надати Кличку право на реванш в тому випадку, якщо він програє. Представник українця Бернд Бенте відзначив, що договір поки ще не підписаний, однак це має відбутися у четвер. Він додав, що вже у понеділок, 2 серпня, у Франкфурті може відбутися прес-конференція, на якій про бій буде оголошено офіційно. Володимир Кличко на професійному ринзі провів 57 боїв, у яких отримав 54 перемоги. При цьому боксер 48 поєдинків закінчував достроково. Українець лише тричі йшов з рингу переможеним. Сильнішими за нього виявлялися американці Лаймон Брюстер і Росс Пьюріті, а також південноафриканець Коррі Сандерс. Кличко вже зустрічався на рингу з Семюелом Пітером у 2005 році. Тоді нігерієць тричі відправляв українця в нокдаун, проте Кличко все ж виграв цей поєдинок за рішенням суддів. Нагадаємо, Володимир Кличко повинен був вийти 11 вересня на ринг проти Олександра Повєткіна, проте цей бій був скасований з вини російського боксера.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі