Табачник заявив, що ректор Донецького університету Шевченко втомився за 24 роки роботи

Поділитися
Міністр освіти і науки Дмитро Табачник вважає, що ректор Донецького університету Віталій Шевченко втомився за 24 роки роботи на своїй посаді, а університет зупинився в своєму розвитку.
Міністр освіти і науки Дмитро Табачник вважає, що ректор Донецького університету Віталій Шевченко втомився за 24 роки роботи на своїй посаді, а університет зупинився в своєму розвитку.«Видатного ученого-математика і академіка Шевченка ніхто не звільняв - у нього просто закінчився термін семирічного контракту. Як метал має властивість втоми, так і будь-який інший матеріал, і людський також », - заявив міністр в інтерв'ю газеті «Сегодня» «Володимир Павлович майже чверть століття беззмінно і успішно керував університетом. Але останні декілька років вуз, на жаль, як найбільший науковий і педагогічний центр донецького регіону зупинився в своєму розвитку. Очевидно, ДНУ вимагає сильнішої менеджерської команди, молодшої. Це неможливо без проведення вільних виборів на пост ректора», - вважає Табачник. «Політичні мотиви — не більше ніж плітки. Тому що минулого місяця Кабмін утвердил новий склад державної атестаційної комісії на п'ять років. За  моєю пропозиції, як міністра, академіка Шевченка було включено до складу цього найважливішого органу з ліцензування і атестації всіх вузів. Окрім того, Володимир Павлович залишається керівником донецького наукового центру і керівником кафедри теоретичної механіки», — сказав міністр. Нагадаємо, що Шевчена було звільнено наказом Табачника 29 липня. Він обіймав посаду ректора Донецького національного університету 24  роки. За матеріалами газети «Сегодня»
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі