Electrolux придбала в Івано-Франківську завод з виробництва пральних машин за 19 мільйонів євро

Поділитися
Шведський виробник побутової техніки компанія Electrolux придбала завод з виробництва пральних машин, що в Івано-Франківську. Сума операції склала 19 мільйонів євро.
Шведський виробник побутової техніки компанія Electrolux придбала завод з виробництва пральних машин, що в Івано-Франківську. Сума операції склала 19 мільйонів євро. Як очікується, його буде закрито у I кварталі 2011 р. після схвалення регулюючими органами, повідомляється в опублікованому у понеділок, 9 серпня, прес-релізі компанії. «Розширюючи нашу виробничу базу на ринках Східної Європи, ми підвищимо нашу конкурентоспроможність і отримаємо можливість постачати продукцію на ринки СНД зсередини», - відзначає президент і генеральний директор Electrolux Ханс Страберг. У той же час відзначається, що придбаний завод стане частиною бази постачання Electrolux не тільки в Східній, а й у Центральній Європі. Electrolux є однією з провідних компаній з випуску побутових і професійних електроприладів. Щорічно компанія продає більше 40 мільйонів своїх виробів споживачам із 150 країн. Продукція компанії - холодильники, посудомийні машини, пральні машини, пилососи і кухонні плити, що продаються під марками Electrolux, AEG-Electrolux, Zanussi, Eureka і Frigidaire.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі