Юна голландка вирушила в навколосвітнє поодиноке плавання

Поділитися
У суботу, 21августа, голландка Лорі Деккер, якій усього 14 років, вирушила в поодиноке навколосвітнє плавання. Вона сподівається стати наймолодшим моряком у світі, що здійснив подібну подорож.
У суботу, 21августа, голландка Лорі Деккер, якій усього 14 років, вирушила в поодиноке навколосвітнє плавання. Вона сподівається стати наймолодшим моряком у світі, що здійснив подібну подорож.Уранці в суботу дівчинка на своїй яхті Guppy відчалила від берегів Португалії, куди вона прибула на початку місяця. На Лорі Деккер давно звернули увагу ЗМІ. Про свій намір здійснити навколосвітню подорож вона оголосила ще минулого року. Проте суд міста Утрехт в жовтні 2009 року заборонив дівчинці вирушати в поодиноке плавання і віддав її під опіку органів з охорони дитинства. Через місяць Лора Деккер втекла на острів Сінт-Мартіна в Карибському морі, щоб звідти піти в плавання, проте там її впізнали місцеві жителі і згодом вона повернулася до  Нідерландів. Після тривалих судових тяганин у кінці липня суд голландського міста Мидделбург зняв заборону на подорож. Тепер дівчинка планує  здійснити свою мрію. Лора Деккер народилася в Новій Зеландії під час навколосвітньої подорожі, яку здійснювали її батьки, і провела в океані перші чотири роки свого життя. Уперше самостійно вийшла у відкрите море в шість років. Титул наймолодшого мореплавця навколо світу зараз має 16-річна австралійка Джесіка Уотсон, що успішно завершила своє плавання в травні 2010 року.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі