Кличко переконаний, що збереже титул чемпіона світу за версією WBC

Поділитися
© klichko.org
Український боксер Віталій Кличко переконаний, що збереже титул чемпіона світу за версією WBC у поєдинку з американцем Шенонном Бріггсом, який відбудеться 16 жовтня у Гамбурзі. У свою чергу Ш.Бріггс заявив, що він у відмінній формі і обіцяє нокаутувати суперника протягом 30 секунд 1-го раунду.
Український боксер Віталій Кличко переконаний, що збереже титул чемпіона світу за версією WBC у поєдинку з американцем Шенонном Бріггсом, який відбудеться 16 жовтня у Гамбурзі. У свою чергу Ш.Бріггс заявив, що він у відмінній формі і обіцяє нокаутувати суперника протягом 30 секунд 1-го раунду.Про це спортсмени заявили на спільній прес-конференції в Києві у понеділок, 30 серпня. Багаторічний український чемпіон вперше провів передматчеву прес-конференцію зі своїм суперником в Україні. Однак для екс-чемпіона світу WBO у суперважкій вазі Бріггса приліт до Києва супроводжувався неприємністю - під час перельоту до України загубився його багаж. «На жаль, після приїзду в Україну я втратив свій багаж. Я одягнений у те, у що і вчора», - зазначив він. Бріггс розповів, що для нього честь битися з Кличком і він дуже цінує можливість провести бій. «Це те, що називається «мрії збуваються», - зазначив він. «Хоч він і не зобов'язаний цього робити, але він (Кличко) дав мені цю можливість, і я спробую її використати», - пообіцяв боксер, зазначивши: «Я планую зробити його жертвою протягом 30 секунд першого раунду ... а якщо ні, то це буде в другому раунді». Бріггс запевнив, що у нього «абсолютно немає поганого передчуття». За його словами, всі потенційні суперники Кличка використовували відмовки,  але сам Бріггс має намір відвоювати титул чемпіона світу за версією WBC. «Я божевільний», - сказав він, пояснюючи своє рішення брати участь в поєдинку з Кличком. Бріггс сподівається, що повторний поєдинок з Кличком відбудеться в Україні. У свою чергу, Кличко запевнив, що він у чудовій формі і захистить свій чемпіонський титул. «Я знаю, наскільки серйозний поєдинок ... але також я знаю, що Віталія Кличка може перемогти в поєдинку - тільки Віталій Кличко. Я все зроблю для того, щоб пояс залишився у мене», - сказав він. При цьому Кличко повідомив, що його брат Володимир, як і завжди, буде присутній під час бою. «Так що Шеннон Бріггс буде боксувати не проти одного брата, а проти двох», - підкреслив він. Старший Кличко захищатиме свій чемпіонський титул 16 жовтня на арені 2002 World у Гамбурзі. Варто відзначити, молодший з братів Кличків - Володимир - 11 вересня проведе бій з нігерійцем Семюелом Пітером.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі