«Дніпро» може очолити Сьомін або Райкард

Поділитися
Власник дніпропетровського «Дніпра» Ігор Коломойський не виключає зміну тренера клубу. Як він повідомив газеті «Спорт-Експрес в Україні», команду може очолити росіянин Юрій Сьомін або голландець Франк Райкард.
Власник дніпропетровського «Дніпра» Ігор Коломойський не виключає зміну тренера клубу. Як він повідомив газеті «Спорт-Експрес в Україні», команду може очолити росіянин Юрій Сьомін або голландець Франк Райкард. «Невихід до групового турніру Ліги Європи і всього один гол у п'яти матчах поспіль без перемог при наявності таких класних форвардів як Селезньов, Гладкий, Гоменюк та Бєлік дають керівництву клубу всі підстави для зміни наставника», - розповів Коломойський. При цьому він відзначив, що рішення про відставку нинішнього головного тренера «Дніпра» Володимира Безсонова поки немає. «Не стану приховувати, розглядаємо кандидатури інших наставників. Скажімо, цієї зими домовилися з Міодрагом Божовичем і навіть підписали з ним контракт на три з половиною роки. У результаті московському "Динамо" довелося заплатити "Дніпру" неустойку за розрив цієї угоди. Сьогодні у нас на замітці є низка гідних кандидатур, і серед них не тільки Сьомін, а й, приміром, Франк Райкард, якого з дня на день можуть відправити у відставку в "Галатасараї". Втім, поки "Дніпро" у переговорний процес з жодним із кандидатів не вступав», - підкреслив Коломойський. Тим часом, «Дніпро» знову програв у Чемпіонаті України. У матчі з донецьким «Металургом» підопічні Володимира Безсонова поступилися з рахунком 1:2. Зараз дніпропетровці, які кілька турів лідирували у чемпіонаті, опустилися на третє місце в турнірній таблиці. Юрій Сьомін (на фото) вже встиг попрацювати з однією українською командою - київським «Динамо». Зараз він очолює московський «Локомотив», проте, за даними ЗМІ, незабаром він залишить клуб. Справа в тому, що «залізничники» невдало виступають у чемпіонаті Росії. Окрім того, «Локомотив» не зміг пробитися до групової стадії Ліги Європи, несподівано поступившись клубу другого швейцарського дивізіону «Лозанні». Схожа ситуація склалася і у колишнього тренера «Барселони» Франка Райкарда. Його нинішній клуб - «Галатасарай» - з розіграшу Ліги Європи вибили львівські «Карпати». Турецькі ЗМІ у зв'язку з цим також повідомляють про швидку відставку тренера.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі