Опозиція знову блокує трибуну Ради

Поділитися
Фракція «БЮТ - Батьківщина» заблокувала трибуну і президію парламенту, вимагаючи розгляду законопроектів про встановлення мораторію на підвищення житлово-комунальних тарифів, цін на газ і збільшення пенсійного віку для жінок.
Фракція «БЮТ - Батьківщина» заблокувала трибуну і президію парламенту, вимагаючи розгляду законопроектів про встановлення мораторію на підвищення житлово-комунальних тарифів, цін на газ і збільшення пенсійного віку для жінок.Депутати фракції оточили трибуну, а депутат Олег Ляшко з трибуни ще раз повторив вимоги фракції. «БЮТ - Батьківщина» вимагає невідкладного розгляду і прийняття рішення щодо законопроектів про введення мораторію на підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, цін на природний газ, а також законопроекту про введення мораторію на підвищення пенсійного віку жінок і законопроектів, які стосуються енергетичної безпеки країни у зв'язку з рішенням Стокгольмського арбітражного суду. «Для країни, яка страждає від свавілля влади, немає більш нагальних питань, ніж розгляд цих законопроектів», - підкреслив Ляшко. Депутат заявив, що фракція має намір вдаватися до всіх доступних заходів для того, щоб парламент розглянув ці законопроекти. Законопроекти, на яких наполягає опозиція, включені до порядку денного сьогоднішнього засідання, проте стоять останніми питаннями. Верховна Рада відмовилася підтримати пропозицію розглянути ці законопроекти на сьогоднішньому засіданні у першу чергу. Спікер парламенту Володимир Литвин оголосив перерву у засіданні парламенту для проведення консультацій. Він не виключив, що сьогоднішнє засідання може бути закрито. «Якщо ми знайдемо взаєморозуміння - засідання буде закрито», - зазначив він. Як повідомлялося, 7 вересня на засіданні Рада відмовилася ухвалити рішення про введення мораторію на підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги і цін на природний газ. Парламент розглянув три проекти закону і один проект постанови з цього питання, проте жоден із запропонованих документів не був підтриманий.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі