Тимошенко написала листа Януковичу, пригрозивши бойкотувати місцеві вибори

Поділитися
Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко написала відкритий лист президентові України Віктору Януковичу. У зверненні вона пригрозила бойкотом місцевих виборів у низці регіонів країни.
Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко написала відкритий лист президентові України Віктору Януковичу. У зверненні вона пригрозила бойкотом місцевих виборів у низці регіонів країни.Відкритий лист голові держави був у четвер, 9 вересня, оприлюднений на офіційному сайті БЮТ. У ньому Юлія Тимошенко зазначила, що партія «Батьківщина» буде бойкотувати місцеві вибори у Київській та Львівській областях, якщо не будуть зареєстровані зміни щодо переобрання лідерів обласних партійних організацій у цих регіонах. «Вимагаю зареєструвати нових, законно обраних керівників партійних організацій та не перешкоджати партії «ВО «Батьківщина» брати участь у виборах. Якщо ви цього не зробите, ми змушені будемо оголосити бойкот виборам, як публічний вирок вашій, пане Януковичу, антиконституційній діяльності, як публічний вирок вам як могильщику свободи», - зазначено у листі. Окрім того Юлія Тимошенко зажадала від президента припинити «рейдерські дії» керівника його адміністрації Сергія Льовочкіна, міністра юстиції Олександра Лавриновича, голови МВС Анатолія Могильова і Печерського районного суду міста Києва щодо «Батьківщини». Вона стверджує, що за вказівкою Александа Лавриновича Мін'юст відмовляється реєструвати обраних керівників Київської і Львівської обласних організацій партії. Окрім того, Юлія Тимошенко стверджує, що міністерство внутрішніх справ видало колишнім керівникам цих організацій, які виключені з партії - Івану Деньковичу і Володимиру Майбоженку - нові печатки. «Обласні партійні осередки нашої партії «ВО «Батьківщина» вкрадені. Зараз керівник вашої адміністрації пан Льовочкін складає списки кандидатів в депутати від нашої партії у себе в кабінеті, ставить на ці списки фальшиві печатки нашої партії та в найближчі дні зареєструє ці сфабриковані списки в Центральній виборчій комісії, де ви вже встигли створити керовану більшість, як в 2004 році», - сказано у листі. При цьому, за словами Тимошенко, аналогічні сценарії можуть бути реалізовані і в інших регіонах країни. «Після «першої проби пера» вам сподобалася ідея крадіжки чужої партії і ви почали розповсюджувати досвід створення псевдо-«ВО «Батьківщини» в інших областях: Луганській, Івано-Франківській, Харківській, - вказується в листі. - Не тішу себе ілюзіями, але закликаю вас усвідомити, що запущений особисто вами сценарій проведення нечесної виборчої кампанії завдасть удару не лише по вашій репутації. Ваші дії зашкодять міжнародному іміджеві України».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі