«Яндекс» представив послугу порівняння банківських пропозицій

Поділитися
© www.topnews.in
Інтернет-гігант «Яндекс» оголосив в четвер 9 вересня про запуск сервісу, який дозволить користувачам ресурсу порівнювати і підбирати собі найбільш прийнятні банківські продукти.
Інтернет-гігант «Яндекс» оголосив в четвер 9 вересня про запуск сервісу, який дозволить користувачам ресурсу порівнювати і підбирати собі найбільш прийнятні банківські продукти.Ця послуга дозволяє знаходити фінансові установи, які пропонують найцікавіші користувачеві умови депозитів або кредитів. Кожен відвідувач сервісу зможе ознайомитися з відсотками по вкладах, авто-, споживчим і іпотечним кредитам. Про це повідомив ЗМІ представник «Яндекс» Очір Манджіков. На даний момент база «Яндекс.Послуги» містить 78 банків, шість з яких українські. Корисною послуга буде для жителів 1 тис. 265 російських і українських міст. Сервіс планується безкоштовним як для користувачів, так і для банків, які хочуть помістити в нього дані про свої продукти. Інтернет-гігант збирається заробляти виключно на баннерній рекламі. За інформацією «Яндекса», щодня інформацією про банківські вклади цікавляться близько 50 тисяч чоловік. При цьому за рік кількість подібних запитів до пошукача зросла на 41 відсоток.

За матеріалами Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі