Ліга Європи: «Динамо» не змогло обіграти «БАТЕ»

Поділитися
У четвер, 16 вересня, відбулися стартові поєдинки групового етапу Ліги Європи. У квартеті Є київське «Динамо», маючи перевагу на своєму полі, не змогло обіграти білоруський «БАТЕ».
У четвер, 16 вересня, відбулися стартові поєдинки групового етапу Ліги Європи. У квартеті Є київське «Динамо», маючи перевагу на своєму полі, не змогло обіграти білоруський «БАТЕ».Матч для українського клубу почався з «холодного душа». Вже на третій хвилині зустрічі оборона киян невдало виконала штучне положення «поза грою» і Родіонов, прорваючи  правий фланг, вийшов наодинці і  упевнено переграв юного голкіпера «Динамо» Максима Коваля. Проте після цього кияни протягом 10-ти хвилин провели декілька хороших атак, кожна з яких могла закінчитися голом. Двічі на краю виявлявся Олег Гусєв. Проте в першому випадку з його ударом справився голкіпер «БАТЕ» Сергій Веремко, а потім український півзахисник «Динамо» з декількох метрів пробив повз ворота. На 13-ій хвилині кияни мали зрівняти рахунок після того, як у ворота білоруського клубу було призначено  пенальті.  На Олега Гусєва в своїй штрафній сфолил Максим Бордачьов. Проте удар Мілевського з «крапки» відбив Веремко. Після цього «Динамо» продовжило атакувати і в це у результаті принесло свої плоди. На 34-ій хвилині Мілевський після пасу Романа Єременка вийшов один на один, ефектно обіграв воротаря і відправив м'яч до порожніх воріт. Проте після цього «БАТЕ» знову могло вийти вперед, проте потужний удар Ренана Брессана із-за меж штрафної потрапив у щаблину воріт «Динамо». А під завісу тайму кияни змогли вийти вперед. Після гострого пасу Мілевського Роман Єременко «прибрав» захисника і точно пробив у дальній кут воріт Веремка. Відновити нічийний результат «БАТЕ» вдалося вже на початку другої половини зустрічі. Максим Коваль на 54-ій хвилині не зміг впоратися з сильним ударом Павала Нехайчика з лінії штрафної. А на 59-ій білоруси могли вийти вперед, проте цього разу голкіпер киян впорався з дальнім ударом Олександра Юревича під перекладину. До кінця тайму «Динамо» мало декілька хороших моментів все ж таки вирвати перемогу у «БАТЕ», проте на 66-ій хвилині зустрічі Андрій Ярмоленко, двічі обігравши захисника, не потрапив у дальній кут воріт Веремка, а потім голкіпер білоруського клубу впорався з дальнім ударом Андре, що вийшов на заміну. У іншому матчі групи Е голландський «Алкмар» обіграв молдавський «Шериф»з рахунком 2:1  і став лідером квартету. «Динамо» і «БАТЕ» ділять другий і третій рядок, маючи в активі по одному очку. Свій наступний матч в Лізі Європи кияни проведут на виїзді 30 вересня. Протистояти підопічним Валерія Газааєва буде аутсайдер групи – «Шериф».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі