ІСД не змогла вчасно погасити єврооблігації на $150 млн

Поділитися
Корпорація "Індустріальний союз Донбасу" (ІСД, Донецьк) не здійснила у встановлений проспектом емісії термін (23 вересня 2010 року) погашення єврооблігацій на $150 млн. Про це сьогодні, 28 вересня, повідомив директор департаменту консалтингу інвестиційної компанії "Конкорд Капітал" Андрій Герус.
Корпорація "Індустріальний союз Донбасу" (ІСД, Донецьк) не здійснила у встановлений проспектом емісії термін (23 вересня 2010 року) погашення єврооблігацій на $150 млн. Про це сьогодні, 28 вересня, повідомив директор департаменту консалтингу інвестиційної компанії "Конкорд Капітал" Андрій Герус."З огляду на непросте фінансове становище групи і переговори про реструктуризацію загальної суми заборгованості ІСД (євробонди, борги банкам) протягом останнього року, ймовірність своєчасного погашення єврооблігацій була дуже низькою. Власники кредитних нот ще до формальної дати погашення вели переговори про реструктуризацію. Швидше за все, цей процес завершиться вже наступного року", - сказав пан Герус. Інформацію про те, що ІСД не здійснила у термін виплати за єврооблігаціями, підтвердили також ще кілька інвесткомпаній. ІСД у вересні 2005 року розмістила ноти участі у кредиті, в основі яких лежить кілька синдикованих кредитів від західних банків, на суму $150 млн терміном обігу п'ять років з офертою через два роки і купоном 9,25% річних.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі