Долар хочуть прикрасити яскравими кольорами і портретом Обами

Поділитися
© cafeportugal.net
У США 30 вересня завершується дизайнерський конкурс Dollar ReDe$ign Project, учасники якого пропонують різні варіанти оновлення зовнішнього вигляду американського долара.
У США 30 вересня завершується дизайнерський конкурс Dollar ReDe$ign Project, учасники якого пропонують різні варіанти оновлення зовнішнього вигляду американського долара.На думку організатора проекту дизайнера Річарда Сміта, редизайн необхідний як мінімум тому, що одноманітний вигляд банкнот негативно позначається на іміджі всієї фінансової системи країни, та й на сприйнятті США у світі. Він вважає, що одноманітний зелений колір американської валюти повинен бути замінений на яскраві сучасні кольори. "Багато людей, які беруть участь у проекті, впевнені, що ми повинні осучаснити долар США", - заявив британський дизайнер, що працював до цього у таких компаніях як Mandarin Hotels і John Galliano. На сьогодні надійшло близько 200 пропозицій щодо зміни дизайну валюти США. За попередніми результатами, найбільшу кількість голосів поки що набрав проект британо-американської дизайн-студії Dowling Duncan, фахівці якої пропонують замінити на однодоларовій банкноті першого президента США Джорджа Вашингтона на нинішнього главу Білого дому Барака Обаму у зв'язку з тим, що він перший президент афроамериканець. Міністерство фінансів США поки ніяк не коментує конкурс.

За матеріалами: Вести.ру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі