Панама-Сіті залишилося без води

Поділитися
У столиці Панами через несправність у системі водопостачання не мають питної води близько мільйона осіб. Причина аварії встановлена - надмірний тиск у трубі призвів до прориву клапана. Про це в середу, 6 жовтня, повідомили місцеві ЗМІ.
У столиці Панами через несправність у системі водопостачання не мають питної води близько мільйона осіб. Причина аварії встановлена - надмірний тиск у трубі призвів до прориву клапана. Про це в середу, 6 жовтня, повідомили місцеві ЗМІ. Прорив стався в одній з труб, що веде від водоочисної станції Chilibre до міста Панама-Сіті. Несправність була незначною, однак через неї довелося зупинити всю систему водопостачання міста. Через перебої з подачею води були скасовані заняття в школах й університетах столиці Панами. Очікують, що до четверга, 7 жовтня, водопостачання в Панама-Сіті буде відновлено.

За матеріалами Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі