Збірна Україна звела матч з Канадою внічию 2:2

Поділитися
Збірна Україна в київському матчі з Канадою у п'ятницю, 8 жовтня, зуміла зіграти внічию 2:2 та поступилася під час зустрічі двома м'ячами.

Збірна Україна в київському матчі з Канадою у п'ятницю, 8 жовтня, зуміла зіграти внічию 2:2 та поступилася  під час зустрічі двома м'ячами.

Це була 100-а гра Андрія Шевченка у складі української збірної. Перед матчем Шевченко отримав від президента УЄФА Мішеля Платіні і президента ФФУ Григорія Суркіса вітання з цієї нагоди.

Матч почався з атак українців, проте незабаром гості почали сміливо переходити на нашу територію. На 12-й хвилині Сімеон Джексон виконав хитрий навіс з району кута штрафного, м'яч несподівано полетів у ворота, де дуже невчасно послизнувся Андрій Пятов - 0:1.

Підопічні Юрія Калитвинцева довго не могли зрозуміти, як це сталося, а гра у них зовсім не клеїлася. Між тим, на 29-й хвилині канадці вибігли в стрімку контратаку, яка увінчалася точним пасом Джоша Сімпсона на Атібу Хатчінсона. Той опинився віч-на-віч з Пятовим, холоднокровно обвів голкіпера і відправив м'яч у порожні ворота.

До перерви лише Андрій Шевченко одного разу опинився на гарній ударній позиції, але захисник завадив йому досягти мети.

На другу половину гри Калитвинцев випустив Алієва, Мілевського, Гусєва, Олійника та Тимощука. Рішучі заходи швидко дали результат. На 59-й хвилині Гусєв вихопив м'яч у кримінальній зоні і з розвороту влучив у штангу. На щастя, для українців на добиванні першим виявився Мілевський - 1:2. Щоправда, гості відразу ж могли відновити статус-кво, але Хатчінсон упустив вихід один на один.

Нарешті на 80-й хвилині. Алієв від кутового прапорця викотив м'яч Тимощуку, чий удар став занадто складним для Хіршфельда - 2:2. Цікаво, що для Тимощука, в чиєму активі тепер 99 матчів у національній команді, це був лише другий гол за збірну.

Свій наступний товариський матч збірна Україна зіграє з бразильцями 11 жовтня в англійському місті Дербі.

За матеріалами сайту Федерації футболу України

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі