МВС відрапортувало про завершення слідства у справі про вибух у запорізькому храмі

Поділитися
Досудове слідство у справі про вибух у запорізькому храмі завершено, після ознайомлення обвинувачених з матеріалами кримінальної справи її буде направлено до суду для розгляду по суті, повідомляє департамент зв'язків із громадськістю МВС України у середу.
Досудове слідство у справі про вибух у запорізькому храмі завершено, після ознайомлення обвинувачених з матеріалами кримінальної справи її буде направлено до суду для розгляду по суті, повідомляє департамент зв'язків із громадськістю МВС України у середу."Справа про вибух в одному із запорізьких їх храмів наближається до свого логічного завершення. У даний час досудове слідство завершено, після ознайомлення обвинувачених з матеріалами кримінально справи її буде направлено до суду для розгляду по суті", - йдеться в повідомленні. До кримінальної відповідальності притягнуто три людини. У департаменті підкреслили, що "інформація про тиск на обвинувачених з боку міліції під час розслідування підтвердження не знайшла". Нагадаємо, колишній паламар Свято-Покровської церкви Запоріжжя Євген Федорченко, затриманий міліцією за підозрою у вибуху храму, через адвоката Ларису Шевчук заявляв про свою невинність, а також про психологічний і фізичний тиск з боку слідства. Як повідомлялося, 28 липня близько 16.30 в Запоріжжі у Свято-Покровському храмі Української православної церкви Московського патріархату стався вибух саморобного вибухового пристрою. 9 осіб отримали поранення, від численних ран на операційному столі померла черниця. Порушено кримінальні справи за фактом умисного вбивства, замаху на вбивство, умисного пошкодження чужого майна.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі