«Наша Україна» заявляє про масові порушення виборчого законодавства у Дніпропетровську

Поділитися
Масові порушення виборчого законодавства відбуваються в Дніпропетровську, і склалася загроза зриву виборчого процесу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби дніпропетровської обласної організації «Нашої України».

Масові порушення виборчого законодавства відбуваються в Дніпропетровську, і склалася загроза зриву виборчого процесу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби дніпропетровської обласної організації «Нашої України».

У суботу, 16 жовтня, проходили засідання дільничних виборчих комісій. За даними «Нашої Україна», представники, члени дільничних виборчих комісій від «Нашої України», «Батьківщини», «Сильної України» на засідання не були запрошені і їм про них не повідомляли.

«У засіданнях брали участь від 14 до 18 членів комісій, що робить засідання формально легітимним, які представляють переважно Партію регіонів і її найближчих політичних союзників», - заявили в прес-службі.

Крім того, представники «Нашої України» відзначають порушення в процедурі передачі списків виборців дільничним комісіям, що може призвести до того, що у виборців не буде можливості перевірити себе у списках для голосування та отримати запрошення на вибори.

Нагадаємо, що за даними джерел «Дзеркала тижня» в ЦВК, у складі територіальних виборчих комісій, сформованих для проведення місцевих виборів 31 жовтня, спостерігається непропорційно велика кількість представників партій, що увійшли до правлячої парламентської коаліції. У цілому по країні у тервиборчкомах коаліційні партії представляють 6895 осіб (у тому числі 2079 - Партію регіонів), опозицію - 2909 представників (у тому числі 1 380 - БЮТ).

А в Донецьку «регіонали» взагалі не включили до дільничних виборчих комісій навіть своїх союзників.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі