Власник автобуа, потрапившого під локомотив у Марганці, переховується від слідства

Поділитися
Власник пасажирського автобуса «Еталон», що потрапив під локомотив у Марганці, в результаті чого 45 людей загинуло, переховується від слідства й ухиляється від дачі показань. Про це у вівторок, 19 жовтня, повідомили ЗМІ з посиланням на заяву представників Департаменту зв'язку з громадськістю МВС України.

Власник пасажирського автобуса «Еталон», потрапившого під локомотив у Марганці, в результаті чого 45 людей загинуло, переховується від слідства й ухиляється від дачі показань. Про це у вівторок, 19 жовтня, повідомили ЗМІ з посиланням на заяву представників Департаменту зв'язку з громадськістю МВС України.

Згідно з повідомленнями, власника автобуса намагалися викликати як свідка для дачі пояснень, але так і не змогли зв'язатися з ним. Власник транспортного засобу зовсім не виявив ініціативи й не захотів самостійно поспілкуватися з представниками правоохоронних органів.

«Було б цікаво мати його пояснення. Він справді не має процесуального статусу. На запрошення міліції прибути й дати пояснення він не реагує», - сказали в МВС.

При цьому, в ДЗГ зазначили, що, таким чином, відповідні дії людини можна розцінювати як визнання провини.

«Поки його (власника автобуса) в розшук не оголошували», - додали в Департаменті зв'язків з громадськістю МВС України.

Як повідомляли раніше, вранці 12 жовтня 2010 року в Марганці Дніпропетровської області на залізничному переїзді автобус «Еталон» зіткнувся з локомотивом. Згідно з попередніми даними, автобус виїхав на заборонений сигнал світлофора. Жертвами ДТП стало 45 людей, зокрема водій автобуса. 8 осіб у важкому стані знаходиться у лікарні.

За матеріалами УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі