Доходи від надання послуг зв'язку зросли до 35,5 млрд грн

Поділитися
Українські підприємства пошти та зв'язку в січні-вересні поточного року отримали сукупний дохід у розмірі 35,459 млрд грн, що на 2,8% перевищує показники аналогічного періоду 2009 року. Такі дані наводить Державний комітет статистики України.
Українські підприємства пошти та зв'язку в січні-вересні поточного року отримали сукупний дохід у розмірі 35,459 млрд грн, що на 2,8% перевищує показники аналогічного періоду 2009 року. Такі дані наводить Державний комітет статистики України.Так, за даними Держкомстату, найбільший обсяг доходів за три квартали поточного року отримали оператори мобільного зв'язку - 21,695 млрд грн, поліпшивши свій фінансовий результат в порівнянні з минулим роком на 2,3%. Більшу частину доходів від мобільного зв'язку забезпечило надання послуг корпоративному сектору, однак при цьому доходи від послуг зв'язку для населення за звітний період зросли на 14% - до 6,932 млрд грн. Водночас, згідно зі статистикою, зменшилися доходи від надання послуг міського фіксованого зв'язку (на 4,8%, до 2,948 млрд грн), а також від міжміської та міжнародної телефонії (на 8,6%, до 3,053 млрд грн). Доходи від передачі/прийому теле-і радіопрограм збільшилися на 7% і досягли 1,422 млрд грн. Більшу частину з них забезпечило кабельне телебачення - 1,012 млрд грн. За Інтернет-доступ компанії збільшили доходи на 33%, до 2,75 млрд грн, з яких 1,63 млрд грн (+43%) - доступ до Інтернету населення. Нагадаємо, українські підприємства пошти та зв'язку в січні-серпні 2010 року отримали сукупний дохід у розмірі 31,32 млрд грн, що на 3,2% перевищує показники аналогічного періоду минулого року.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі