Українські вболівальники зможуть потрапити до Польщі на Євро-2012 за футбольним квитком

Поділитися
© blog.tui.ua
У рамках підготовки до Євро-2012 нагальним питанням є спрощення процедури переходів державного кордону, облаштування зелених коридорів для вболівальників та туристів. Про це у четвер, 28 жовтня, під час наради з віце-прем'єр-міністром - міністром економіки Польщі Вальдемаром Павляком заявив віце-прем'єр-міністр України Борис Колесніков.
У рамках підготовки до Євро-2012 нагальним питанням є спрощення процедури переходів державного кордону, облаштування зелених коридорів для вболівальників та туристів. Про це у четвер, 28 жовтня, під час наради з віце-прем'єр-міністром - міністром економіки Польщі Вальдемаром Павляком заявив віце-прем'єр-міністр України Борис Колесніков.Як повідомляє прес-служба Партії регіонів, Колесніков закликав польську сторону використовувати досвід проведення великих міжнародних футбольних турнірів, під час яких документом для переходу кордону є офіційний квиток на футбольний матч. За словами чиновника, цей досвід має бути перенесений і на час Євро-2012 для того, щоб українські вболівальники мали можливість відвідувати матчі в Польщі і перетинати кордон Євросоюзу, маючи у своєму розпорядженні офіційний квиток. Окрім того, Колесніков заявив, що Україна має намір скасувати різні види інспекцій в межах прикордонного контролю. Мова йде про фіто-і санітарні інспекції, які, за його словами, часто не виконують поставлених перед ними завдань. Колесников також повідомив, що дав доручення міністру внутрішніх справ України Анатолію Могильову прибрати пункти ДАІ у межах 50-кілометрової зони для спрощення процедури пересування автомобілістів. Нагадаємо, поєдинки Чемпіонату Європи, які пройдуть у період із 8 червня по 1 липня, прийматимуть вісім міст. В Україні - Київ, Донецьк, Харків і Львів, а в Польщі - Варшава, Вроцлав, Гданськ і Познань. Востаннє в фінальному турнірі гратимуть 16 збірних. Починаючи з Євро-2016 у Франції, число учасників збільшиться до 24 команд. Як вже повідомлялося, матч-відкриття турніру пройде у Варшаві, а фінал - у Києві.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі