Держмитслужба буде стежити за кордонами через Інтернет

Поділитися
Державна митна служба планує обладнати відеокамерами всі пункти пропуску і відділи митного оформлення. Про це у п'ятницю, 29 жовтня, повідомив заступник голови Держмитслужби Віктор Бондар.
Державна митна служба планує обладнати відеокамерами всі пункти пропуску і відділи митного оформлення. Про це у п'ятницю, 29 жовтня, повідомив заступник голови Держмитслужби Віктор Бондар.Митниця має намір використовувати досвід Грузії. «Ми вважаємо, що це дозволить припинити будь-які спроби корупційних дій і спекуляцій», - сказав заступник голови Держмитниці. Кошти на придбання та встановлення відеокамер митниця має намір закласти у бюджеті на 2011 рік. Відомство просить Міністерство фінансів підтримати ініціативу. Відео з цих камер буде транслюватися в Інтернеті. Нагадаємо, 28 жовтня Митна служба створила 7 нових постів у Дніпропетровській, Закарпатській та Одеській областях.

За матеріалами Фокус

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі