МВС: серйозних порушень виборчого законодавства й суспільного порядку не допущено

Поділитися
© Haruyoshi Yamaguchi / Bloomberg
Згідно з даними оперативного штабу МВС України за станом на 21.00 до органів внутрішніх справ надійшло 75 повідомлень про події, які пов'язані з виборчим процесом.
Згідно з даними оперативного штабу МВС України за станом на 21.00 до органів внутрішніх справ надійшло 75 повідомлень про події, які пов'язані з виборчим процесом. 17 повідомлень стосуються незаконної агітаційної діяльності, 7 хуліганських проявів, 8 спроб виносу бюлетенів за межі виборчих дільниць, 8 випадків утрати або нестачі виборчих бюлетенів. Також задокументовано 10 фактів утручання в роботу виборчих комісій. Крім того, оперативний штаб МВС повідомив про такі порушення: 5 випадків підкупу виборців, один підпал, виявлення агітаційних матеріалів, один випадок фіксації бюлетенів, надрукованих з порушенням законодавства, одна втрата печатки. На трьох ділянках - у Дніпропетровську, Івано-Франківську, АР Крим - зафіксовано смерть виборців. Також міліція зафіксувала 8 інших повідомлень, пов'язаних з виборчим процесом, проте вони не знайшли підтвердження при виїзді слідчо-оперативної групи або мали ознаки суспільно-правових відносин.

За матеріалами прес-служби МВС України

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі