«Регіонали» хочуть сформувати більшість майже в усіх місцевих радах

Поділитися
Партія регіонів планує сформувати провладну більшість у переважній кількості органів місцевої влади. Про це на прес-конференції заявив перший заступник голови Партії регіонів Володимир Рибак.

Партія регіонів планує сформувати провладну більшість у переважній кількості органів місцевої влади. Про це на прес-конференції заявив перший заступник голови Партії регіонів Володимир Рибак.

«Попередній аналіз свідчить, що у більшості районних та міських рад саме ПР стане основою для формування провладної більшості органів місцевого самоврядування. Залишиться лише кілька областей, де буде «помаранчева більшість», - сказав він.

Рибак підкреслив, що ситуація кардинально змінилася, адже після виборів у 2006 році у 19 областях більшість формували «помаранчеві».

За його словами, попередні дані результатів місцевих виборів показують, що в облрадах і Верховній Раді АРК за списками Партії регіонів буде представлено 30,7% депутатів, від «Батьківщини» - 9,82%, «Фронту змін» - 5,85%, КПУ - 5,18%, «Свободи» - 3,96%, «Сильної України» - 3,57%.

При цьому, у районних та міськрадах ПР буде представлена - 29,63%, «Батьківщина» - 11%, «Сильна Україна» - 4,52%.

Як раніше повідомляло «Дзеркало тижня», у центральному виборчому штабі ПР задоволені результатами минулих 31 жовтня місцевих виборів і сподіваються сформувати більшість в органах місцевого самоврядування 23 регіонів України.

За матеріалами РБК-Украина

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі