У РФ за побиття журналіста пропонують карати довічним ув'язненням

Поділитися
Депутат Держдуми від «Єдиної Росії» Борис Рєзнік підготував до внесення до Держдуми законопроект, що посилює кримінальну відповідальність за побиття журналістів. Відповідні зміни пропонується внести до статті 277 Кримінального кодексу РФ.
Депутат Держдуми від «Єдиної Росії» Борис Рєзнік підготував до внесення до Держдуми законопроект, що посилює кримінальну відповідальність за побиття журналістів. Відповідні зміни пропонується внести до статті 277 Кримінального кодексу РФ.У разі прийняття законопроекту журналісти будуть прирівняні до державних і громадських діячів, за посягання на життя яких чинним КК РФ передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 12 до 20 років або довічного ув'язнення, пояснив Рєзнік. Нагадаємо, Генпрокуратура РФ взяла розслідування нападу на кореспондента газети «Коммерсант» Олега Кашина на особливий контроль. Президент РФ Дмитро Медвєдєв доручив вжити всіх необхідних заходів, аби злочин був розкритий. Порушено кримінальну справу за статтею «замах на вбивство». За попередніми даними, злочинців було не менше двох осіб. Вони напали на 30-річного журналіста у ніч на 6 листопада біля будинку 28 на П'ятницькій вулиці, де Кашин знімав квартиру. Потерпілий був доставлений до лікарні з множинними переломами і струсом мозку, де знаходиться і сьогодні у важкому стані.

За матеріалами Росбалта

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі