Бродський назвав "заказухою" податкові протести підприємців

Поділитися
Голова Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва Михайло Бродський вважає, що акції протесту проти прийняття Податкового кодексу є замовними. Таку заяву він зробив сьогодні, у середу, 10 листопада, у коментарі журналістам.
Голова Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва Михайло Бродський вважає, що акції протесту проти прийняття Податкового кодексу є замовними. Таку заяву він зробив сьогодні, у середу, 10 листопада, у коментарі журналістам."Я впевнений, що це обумовлено замовним характером. В оптимізаторів багато зайвих грошей для того, щоб купувати собі і замовляти собі такі масові акції протесту", - сказав він. "Я не розумію, чому самозайняті, котрі чесно працюють, можуть бути незадоволені? Ми їх взагалі не чіпали, вони як працювали, так і працюють. Більше того, ми їм покращили умови. Наприклад, по касових апаратах був штраф 500%, зробили 25. За нарахування податків штраф був 200%, зробили 50 і дали можливість підприємцю розраховуватися протягом року. На півроку взагалі дали штраф одну гривню, щоб люди могли спокійно увійти в нові умови", - міркує Бродський. Бродський також звернув увагу, що стосовно низки позицій у проекті Податкового кодексу передбачено від 12 до 24 місяців адаптації. Нагадаємо, що сьогодні Прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що люди, яких "змусили зображати протест" проти проекту Податкового кодексу, норм документу «в очі не бачили».

При цьому підприємці, які розбили наметове містечко під Верховною Радою України, готові оголосити голодування, якщо влада не врахує їхні вимоги до Податкового кодексу.

За матеріалами: ЛІГАБізнесінформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі