Кабмін може подати до Ради проект держбюджету-2011 вже 2 грудня

Поділитися
Перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв просить парламент до завершення нинішнього пленарного тижня прийняти Податковий кодекс, для того, щоб вже 2 грудня уряд міг внести до парламенту проект державного бюджету на 2011 рік.
Перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв просить парламент до завершення нинішнього пленарного тижня прийняти Податковий кодекс, для того, щоб вже 2 грудня уряд міг внести до парламенту проект державного бюджету на 2011 рік.«У мене прохання від уряду, щоб на цьому тижні ви розглянули проект Податкового кодексу в другому читанні і прийняли його в цілому, щоб у четвер - п'ятницю вже закінчити розгляд цього питання. Що стосується проекту бюджету, якщо на цьому тижні Верховна Рада прийме Податковий кодекс, то другого грудня Міністерство фінансів і Кабінет міністрів України внесуть проект бюджету на 2011 рік на розгляд парламенту», - сказав він. За його словами, у разі такого розвитку подій вже до кінця грудня Верховна Рада зможе ухвалити держбюджет на майбутній рік. У свою чергу голова Ради Володимир Литвин заявив, що проект державного бюджету на 2011 рік буде прийнятий у третій декаді грудня. «Другого-третього грудня Верховною Рада розгляне проект державного бюджету в першому читанні і 23-24 (грудня) щоб ми остаточно прийняли державний бюджет України на 2011 рік», - сказав спікер. Він також звернув увагу на ухвалення Податкового кодексу, який буде розглянуто народними депутатами у другому читанні цього пленарного тижня. За його словами, Податковий кодекс має бути підготовлений так, щоб він не міг відтягнути в часі бюджетний процес. Верховна Рада прийняла у першому читанні Податковий кодекс 7 жовтня. 11 листопада на офіційному Сайті парламенту була оприлюднена нова редакція проекту кодексу. Литвин допускає, що Рада у вівторок і четвер розгляне його. Відзначимо також, що раніше президент Віктор Янукович і прем'єр Микола Азаров висловлювалися за прийняття держбюджету-2011 на основі нового Податкового кодексу. Пізніше з цієї причини глава парламенту повернув Кабміну проект держбюджету-2011.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі