Янукович попросив керівників на місцях скоротити чисельність своїх апаратів

Поділитися
Президент України Віктор Янукович закликає керівників місцевої влади суттєво скоротити чисельність своїх апаратів. Про це він заявив, відкриваючи засідання Ради регіонів.

Президент України Віктор Янукович закликає керівників місцевої влади суттєво скоротити чисельність своїх апаратів. Про це він заявив, відкриваючи засідання Ради регіонів.

«Я прошу новообраних керівників міст, обладміністрацій: шановні колеги, подивіться у свій штатний розклад. І я вас, як кажуть, по-хорошому, по-доброму прошу, поклавши руку на серце – якщо ми з вами повернемо чисельність хоча б 5-6-річної давнини – це буде абсолютно нормально», - сказав президент.

«Якщо ви це зробите добровільно, я буду це вітати і допомагати. Ті, хто будуть тягнути це питання, гальмувати цей процес, то, по-перше, я публічно скажу про це громадам на ваших територіях, а по-друге – наші партнерські стосунки будуть з вами складними», - зазначив Янукович.

Як повідомлялося, у четвер, 9 грудня, Віктор Янукович підписав указ, яким почав адміністративну реформу. Відповідно до реформи, апарат Кабміну повинен бути скорочений на 50%. Окрім того, передбачається не менше ніж 30-процентне скорочення у міністерствах і в системі державних адміністрацій.

За матеріалами: «Українська правда»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі