Ассанжа залишили під вартою

Поділитися
© klient-banking.ru
Засновник сайту WikiLeaks Джуліан Ассанж пробуде під вартою як мінімум ще 48 годин. Залишити його у в'язниці ухвалив британський суд після того, як влада Швеції подали апеляцію на рішення про звільнення австралійця під заставу.
Засновник сайту WikiLeaks Джуліан Ассанж пробуде під вартою як мінімум ще 48 годин. Залишити його у в'язниці  ухвалив британський суд після того, як влада Швеції подали апеляцію на рішення про звільнення австралійця під заставу.Згідно з новим рішенням суду, Ассанж пробуде під арештом до закінчення розгляду протесту шведської сторони. Слухання у справі Ассанжа проходили в магістратському судді  Вестмінстера 14 грудня. У ході засідання суду було  прийнято рішення відпустити  засновника WikiLeaks під заставу заставу в 150 тисяч фунтів стерлінгів. Поручителем Ассанжа виступила його подруга Сара Сондерс. У разі, якщо апеляція шведської сторони не буде задоволена, Ассанж зможе вийти на свободу; наступне засідання суду в справі засновника WikiLeaks призначено на 11 січня 2011 року. Згідно з умовами звільнення, Ассанжа зобов'язують здати паспорт, дотримуватися комендантської години, а також носити датчик, що відслідковує його місце розташування. Ассанж був заарештований у Великобританії 7 грудня за запитом Швеції, де його підозрюють у скоєнні сексуального насильства над двома жінками. Багато спостерігачів пов'язують кримінальне переслідування Ассанжа з його ресурсом, зокрема - з публікацією на сайті WikiLeaks секретного листування американських дипломатів.

За матеріалами: Лента.ру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі