Проти Кіркорова порушено кримінальну справу

Поділитися
Прес-секретар Мосміськсуду Ганна Усачова підтвердила факт порушення кримінальної справи відносно співака Філіпа Кіркорова. «Згідно з постановою мирового судді, Марина Яблокова визнана приватним обвинувачем і потерпілою, а Філіп Кіркоров - підсудним», - повідомила Усачова в середу, 15 грудня.
Прес-секретар Мосміськсуду Ганна Усачова підтвердила факт порушення кримінальної справи відносно співака Філіпа Кіркорова. «Згідно з постановою мирового судді, Марина Яблокова визнана приватним обвинувачем і потерпілою, а Філіп Кіркоров - підсудним», - повідомила Усачова в середу, 15 грудня.За словами прес-секретаря, у даний час суд вживає заходів щодо повідомлення сторін шляхом розсилання повідомлень. Раніше прес-секретар Пресненського суду Москви Ольга Сутяпова повідомила, що 417-та дільниця Мирового суду прийняла у провадження заяву Яблокової з проханням про порушення кримінальної справи відносно Кіркорова, призначивши засідання на 16 грудня. 6 грудня під час репетиції виступу на церемонії «Золотий Грамофон» Кіркоров у різкій формі висловив невдоволення спрямованим на нього прожектором. За версією боку заявниці, другий режисер церемонії Яблокова попросила співака дочекатися налагодження світла, однак він відповів нецензурною лайкою, підбіг до жінки і почав її бити. Потерпіла подала заяву в міліцію з проханням порушити кримінальну справу і відмовилася від мирової угоди. Пізніше Кіркоров публічно вибачився перед Яблоковою. Він заявив, що в жаху від події, і пояснив свою поведінку серйозною хворобою, нападами якою він страждає двічі на рік і яка супроводжується втратою пам'яті. 9 грудня Кіркоров повернувся з Ізраїлю, де пройшов обстеження у неврологічному відділенні клініки Тель-Авіва. Лікарі заявили, що інцидент з Яблоковою - результат нервового зриву, а не психічних захворювань.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі