Німеччина не вимагатиме від Афганістану повернення 13,1 мільйона євро

Поділитися
Глава МЗС Німеччини Гідо Вестервелле в ході візиту до Афганістану підписав угоду, за якою Німеччина дарує ісламській республіці всі борги у розмірі 17 мільйонів доларів США (13,1 мільйона євро).
Глава МЗС Німеччини Гідо Вестервелле в ході візиту до Афганістану підписав угоду, за якою Німеччина дарує ісламській республіці всі борги в розмірі 17 мільйонів доларів США (13,1 мільйона євро). Раніше Паризький клуб оголосив про те, що країни-кредитори знімають з Афганістану боргові зобов'язання в обсязі близько 1 мільярда доларів. «Це внесок в економічну й політичну стабілізацію країни», - заявив німецький міністр. Бундестаг 28 січня розгляне питання про продовження мандата збройних сил Німеччини в Афганістані. Наразі в провінції Гіндукуш знаходиться контингент з 4,6 тисяч солдат бундесверу. У ході візиту Вестервелле знову підкреслив намір німецького уряду розпочати наприкінці року поетапне виведення військ. Передбачають, що в 2014 році Афганістан залишать останні німецькі формування.

За матеріалами УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі