Янукович і Ахметов привітали "Шахтар" з перемогою над "Ромою"

Поділитися
Президент України Віктор Янукович привітав донецький "Шахтар" з перемогою в 1/8 Ліги чемпіонів над італійською "Ромою". Про це у вівторок, 9 березня, повідомляє прес-служба глави держави.

"Надзвичайно приємно привітати гравців, тренерський штаб та вболівальників футбольного клубу "Шахтар" (Донецьк) з черговою перемогою над титулованою італійською командою "Рома" (Рим) в 1/8 Ліги чемпіонів сезону 2010/11", - йдеться у привітанні.

Президент побажав "Шахтареві" і надалі впевнено йти до чемпіонського Кубку.

Ахметов ставить "Шахтарю" нове завдання

Президент донецького клубу Рінат Ахметов також привітав свою команду з виходом
до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

"Я хочу привітати всіх шанувальників нашої команди з перемогою та виходом до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Думаю, мої футболісти сьогодні привітали всіх жінок. У нашої команди дуже багато прихильниць, і на честь жіночого свята сьогодні гравці здобули перемогу...Ми будемо ставити перед собою мету вийти до півфіналу Ліги чемпіонів", - сказав Р.Ахметов після матчу "Шахтаря" з італійською "Ромою", повідомляє прес-служба клубу.


Відповідаючи на запитання, якого суперника він хоче бачити у чвертьфіналі, президент "Шахтаря" відзначив: "Хочу бачити ту команду, яку ми пройдемо".

Р.Ахметов додав, що вийти до півфіналу - завдання складне. "Я розумію, що це зробити дуже непросто. У чвертьфіналі будуть брати участь найбільш імениті клуби. Розумію, що вони будуть фаворитами. Але у них великі традиції, а у нас великі амбіції".

Найнебезпечнішим суперником він вважає іспанську "Барселону".

За словами Р.Ахметова, команда отримала багато привітань: "Було багато дзвінків. Перший - від президента України, який привітав команду, вболівальників, абсолютно всіх. Він завжди вболівав, переживав за нас, і сьогодні особливо, тому що коли ми граємо в Європі , то говорять, що "Шахтар" - Україна".

Як повідомлялося, 8 березня ФК "Шахтар" (Донецьк) з рахунком 3:0 переміг італійський клуб "Рома" (Рим) у рамках 1/8 фіналу розіграшу Ліги чемпіонів 2010/2011. Ця перемога дозволила донецькому клубу вперше у своїй історії пробитися до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, жеребкування якої відбудеться 18 березня у штаб-квартирі європейського футбольного союзу у Ньоні (Швейцарія).

Перші чвертьфінальні матчі запланован
о на 5 і 6 квітня, а матчі відбудуться 12 і 13 квітня.

Фінал Ліги чемпіонів 2010/2011 відбудеться 28 травня на лондонському "
Уемблі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі