Герман розповіла, чому затримується законопроект про громадське мовлення

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Законопроект про громадське мовлення вже третій місяць знаходиться на аналізі в Міністерстві фінансів, заявила ввечері 10 березня заступник голови адміністрації президента Ганна Герман в ефірі телеканалу ТВі.

"Він готовий. Адміністрація президента направила його ще перед Новим роком до Кабінету міністрів і затримка тільки за міністерством фінансів, яке ніяк не може допрацювати найскладнішу річ у законопроекті: як все-таки має фінансуватися громадське мовлення в Україні", - сказала Герман.
Вона припускає, що найближчим часом у Мінфін повернуть цей законопроект, і його підпише і подасть президент, як у Верховну Раду.
"Оскільки там мова йде про фінансові речі, то це вирішує Кабмін, тобто ми повинні почекати коли фінансисти дадуть свій остаточний вердикт", - уточнила вона.
Нагадаємо, виступаючи в Нью-Йорку у вересні 2010 року президент України Віктор Янукович заявив, що законопроект про громадське телебачення незабаром буде внесено до Верховної Ради.
Пізніше, також у вересні минулого року, Ганна Герман повідомила, що Громадська гуманітарний рада затвердила концепцію створення в Україні громадського телебачення і радіомовлення. За її словами, ухвалена концепція ляже в основу закону про створення в Україні громадського телебачення, що буде подано до Верховної Ради як невідкладний.
За матеріалами: Українська правда
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі