У КМДА наполягають на забороні продажу пива і сигарет у кіосках

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
У Київській міській державній адміністрації наполягають на тому, що алкогольні напої та тютюнові вироби повинні продаватися лише в спеціалізованих магазинах.

Про це сказав перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, коментуючи на прохання журналістів інформацію про те, столичні підприємці звернулися до суду з вимогою скасувати рішення Київради про заборону продавати алкоголь і сигарети в кіосках площею менше 40 кв. м.

«Ми повинні визначитися, що для нас важливіше - здоров'я нашої нації, здоров'я наших дітей або вигода конкретних підприємців. Кожен повинен зробити для себе цей вибір», - сказав він.

При цьому перший заступник голови КМДА висловив переконання, що алкоголь і сигарети мають продаватися лише в спеціалізованих магазинах.

Нагадаємо, що в грудні 2010 року Київрада ухвалила рішення, яким заборонила з квітня 2011 року продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива і сигарет у МАФах площею менше 40 кв. м.

Підприємцям надано три місяці для того, щоб вони змогли змінити асортимент продукції, яку реалізують у МАФах, які мають площу до 40 кв. м. У квітні почнуть притягати до відповідальності тих підприємців, які не дотримуються певних обмеження.

Асоціація власників малого бізнесу та малих архітектурних форм (МАФ) 21 березня 2011 заявила, що звернеться до суду з вимогою визнати недійсним рішення Київської міської ради від 23 грудня 2010 року щодо обмеження торгівлі в МАФах алкогольними, слабоалкогольними напоями, пивом та тютюновими виробами.

За матеріалами УНІАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі