Рада вирішила не турбувати Ахметова і Кравчука

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Верховна Рада України не підтримала депутатські запити до президента України про придбання депутата Ріната Ахметова і ступінь провини екс-президента Леоніда Кравчука у розвалі ЧМП.

Депутати Верховної Ради України не підтримали депутатський запит нардепа від фракції "БЮТ-Батьківщина" Олега Ляшка до президента України щодо придбання і меблювання квартири у центі Лондона за 220 мільйонів євро компанією Систем Кепітал Менеджмент, що належить народному депутату України Рінату Ахметову, включення до переліку офшорних зон Панами, Кіпру та інших офшорів, а також вживання заходів з метою припинення виведення з України мільярдів доларів і зменшення податкового навантаження на українських громадян і підприємців. За підтримку запиту проголосували лише 12 осіб.

Також не було підтримано запит комуніста Євгена Царькова до Президента України про створення слідчої комісії з приводу банкрутства Чорноморського морського пароплавства та притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності, а також розслідування ступеня причетності до цього екс-президента України Леоніда Кравчука. Запит підтримали 34 депутати.

Раніше ZN.UA повідомляло, що народний депутат України від Партії Регіонів Р.Ахметов придбав пентхауз поруч зі знаменитим Гайд-парком в Лондоні. Квартира в елітному житловому комплексі One Hyde Park обійшлася депутатові у 136,6 млн фунтів стерлінгів (близько 223 млн доларів).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі