У Грузії довічно дискваліфіковано п'ять футболістів

Поділитися
© Getty Images
Федерація футболу Грузії у вівторок вирішила довічно дискваліфікувати п'ятьох футболістів, яких викрили в участі в договірних матчах.

"Це було дуже складне рішення, тому що думки членів виконкому (федерації футболу) розділилися", - сказав журналістам президент федерації футболу Грузії Звіад Січінава.

За його словами, за довічну дискваліфікацію проголосувало дев'ять членів комітету, вісім вимагали дискваліфікувати футболістів на п'ять років.
Таким чином, футбольна кар'єра завершилася для капітана ФК "Самтредіа" Спартака Гогія, капітана Зугдідського "Баїа" Роїна Оніані, гравця цього ж клубу Левана Вартагава, Гігі Бечваіа з тбіліського клубу "Віт-Джорджія", а також Кахабера Кіртадзе.
МВС Грузії 2 травня повідомило про розкриття таємних угод футболістів з букмекерами. Федерація футболу Грузії поінформувала про це ФІФА та УЄФА.
Тим часом, УЄФА відреагував на цю інформацію радою перевірити інші матчі.
УЄФА направив у федерацію футболу Грузії листа, в якому ставить під сумнів підсумки трьох футбольних матчів у Грузії за участю клубів "Віт-Джорджія", "Спартак-Цхінвалі", потійського "Колхеті" і "Самтредіа".
Свої висновки УЄФА зробив, виходячи з аналізу азіатських тоталізаторів, де ставки на розвиток цих ігор робилися мало не щохвилини. Перевірка по цих матчів поки не завершилася.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі